[lime-users] setting one mesh device as gateway? (and nanostation M2 update)

Nk nk at os.vu
Wed May 10 13:34:20 UTC 2017


AHAHAHAH epic.

Thanks Ilario, sorry to bother. My tests were first router’s LAN to second router’s WAN, and that wasn’t working. Are you saying they should be connected LAN to LAN [as an alternative to WAN to WAN which we know works perfectly]? Wouldn’t that cause a DHCP conflict?

Thank you.

Nk

On May 10, 2017, 3:33 PM +0200, Ilario Gelmetti <iochesonome at gmail.com>, wrote:
> On 05/10/2017 02:20 PM, Nikksno via lime-users wrote:
> > If I use the eth1 of the first router to mesh with other routers as
> > you're suggesting, the problem is that the meshing doesn't seem to
> > happen correctly, as bmx6 shows the second router's route as being eth1,
> > but batman shows all routes to other nodes being over wlan mesh, even to
> > the second router.
>
> It's not lan, it's not wan...
> It's BATWAN nananananananananananananananana batwaaaaaannn
>
> No, seriously, I expected batman was present on ethernet LAN interfaces...
> They're also included in br-lan which is included in bat0, no?
>
> Can you post these?
> # brctl show
> # batctl if
>
> I agree with nicopace, lan to lan should work.
> @devs pls? Are ethernet ports with LAN proto not used by batman-adv?
> _______________________________________________
> lime-users mailing list
> lime-users at lists.libremesh.org
> https://lists.libremesh.org/mailman/listinfo/lime-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.libremesh.org/pipermail/lime-users/attachments/20170510/5667a5fe/attachment.html>


More information about the lime-users mailing list